Wuxi Flyt New Energy Technology Co.,Ltd.

Sammensætning af monokrystallinske siliciumsolceller

1. Rollen af ​​hærdet glas er at beskytte hoveddelen af ​​strømproduktion (såsom batteri), valg af lystransmission er påkrævet, for det første skal lystransmissionshastigheden være høj (generelt mere end 91%);For det andet super hvid tempereringsbehandling.

2. EVA bruges til at binde og fiksere det hærdede glas og strømgenereringslegemet (såsom batteri), kvaliteten af ​​gennemsigtigt EVA-materiale påvirker direkte komponentens levetid, EVA udsat for luften er let at ældes gul, hvilket påvirker lystransmission af komponenten, hvilket påvirker komponentens strømproduktionskvalitet ud over kvaliteten af ​​selve EVA, er lamineringsprocessen hos komponentproducenterne også meget stor.Hvis EVA-klæbemiddelforbindelsen ikke er op til standard, EVA og hærdet glas, er bindingsstyrken på bagplan ikke nok, det vil forårsage tidlig ældning af EVA, hvilket påvirker komponentens levetid.

3, batteriets hovedrolle er at generere elektricitet, mainstream af det vigtigste elproduktionsmarked er krystal silicium solceller, tyndfilm solceller, begge har fordele og ulemper.Krystallinske siliciumsolceller, udstyrsomkostningerne er relativt lave, omkostningerne ved forbrug og celler er høje, og den fotoelektriske konverteringseffektivitet er også høj;Det er mere egnet til at generere elektricitet i udendørs sollys tyndfilm solceller, udstyrsomkostningerne er relativt høje, forbruget og batteriomkostningerne er meget lave, den fotoelektriske konverteringseffektivitet er mere end halvdelen af ​​den krystallinske siliciumcelle, men den svage lyseffekt er rigtig god, og den kan også generere elektricitet under almindeligt lys, som fx solcellen på lommeregneren.

4. EVA fungerer som ovenfor, hovedsageligt bundet til at indkapsle kraftgenereringslegemet og bagplanet.

5. Bagpladen er forseglet, isoleret og vandtæt (generelt skal TPT, TPE og andre materialer være modstandsdygtige over for ældning, komponentproducenter er garanteret i 25 år, hærdet glas, aluminiumslegering er generelt ikke noget problem, nøglen er, om bagpladen og silikone kan opfylde kravene.)

Vedhæftet: Strømgenereringslegeme (krystallinsk siliciumcelle)

Vi ved, at energiproduktionseffektiviteten for et enkelt batteri er meget lav, såsom effekten af ​​et 156 batteri er kun 3W, hvilket er langt fra at opfylde vores behov, så vi forbinder mange batterier i serie, som har nået den effekt, strøm og spænding vi har brug for, og de batterier der er serieforbundne kaldes batteristrenge.

6. Aluminiumslegering beskyttende laminat, spiller en vis forsegling, understøttende rolle.

7. Forgreningsboksen beskytter hele strømgenereringssystemet, spiller rollen som den nuværende overførselsstation, hvis komponentens kortslutningsforbindelsesdåse automatisk bryder kortslutningsbatteristrengen, forhindrer brænding af hele systemets samledåse er det mest kritiske valg af diode, i henhold til typen af ​​batteri i komponenten, er den tilsvarende diode ikke den samme.

8 silikoneforseglingseffekt, bruges til at forsegle komponenter og aluminiumslegeringsramme, komponenter og samleboksforbindelse nogle virksomheder bruger dobbeltsidet tape, skum til at erstatte silikone, hjemmebrug almindelig brug af silikone, enkel proces, bekvem, nem at betjene, og omkostningerne er meget lave.


Indlægstid: 13. september 2023